Strony: 1
Wątek Zamknięty
Witam.
Mam pewien problem ponieważ w fazie cywilizacji ciskałem we wrogów bombami balistycznymi i niektóre ich zniszczone budynki zamieniły się w kupę gruzu/śmieci na którą w fazie kosmosu drą się mieszkańcy danego miasta... Nie wiem jak to usunąć a męcze sie troche z tym...
Pomoże ktoś jak usunąć te kupy gruzu ?
Nooo nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale to chyba po jakimś czasie znika. Lub spróbuj tamte miejsca zabudować nowymi budynkami. Stworki w f azie kosmosu mają takie żółte pytajniki? jeśli tak to potraktuj ich muzgopralką.
Może ruiny?
Moderator
Jeżeli dobrze zrozumiałem problem, to tak, jest to gruz pozostały po zniszczonych budynkach. Wystarczy w planiście miejskim podnieść gruz i usunąć go, najlepiej upuszczając poza mury miasta. Automatycznie zniknie, tak jakby się to zrobiło z budynkami. Pozdrawiam!
Zeron Infinity napisał:
Jeżeli dobrze zrozumiałem problem, to tak, jest to gruz pozostały po zniszczonych budynkach. Wystarczy w planiście miejskim podnieść gruz i usunąć go, najlepiej upuszczając poza mury miasta. Automatycznie zniknie, tak jakby się to zrobiło z budynkami. Pozdrawiam!
Potwierdzam, problem posiadałem również ja. Jak go usunąłem ?? Zrobiłem to przypadkiem :>
Moderator
Temat można uznać za zamknięty.
ja bym to potraktował laserem, pewnie by podziałało
Wątek Zamknięty
Strony: 1