#1 2013-02-10 19:29:01

 myszkagromu

Newbie

7564560
Skąd: Lublin
Zarejestrowany: 2013-02-09
Posty: 30
Punktów :   -2 
WWW

Fabryka roślin w Spore

Słyszałem o czymś takim jak Fabryka roślin, jak to włączyć, lub gdzie to włączyć?

Offline

 

#2 2013-02-11 15:12:47

Blackirion

Newbie

Zarejestrowany: 2013-01-28
Posty: 17
Punktów :   

Re: Fabryka roślin w Spore

Wiesz, trzeba coś dopisać do któregoś pliku gry, ale mówię ci: nie opłaca się. Maxis nie dokończyło tego edytora. Wygląda fatalnie i nie da się w tym praktycznie tworzyć... Żadna z części nie ma koloru, ponadto często pojawia się ciemne tło fabryki.

Offline

 

#3 2013-02-14 09:13:19

PsikusxD

Newbie

Zarejestrowany: 2013-01-11
Posty: 35
Punktów :   -1 

Re: Fabryka roślin w Spore

Fabryka roślin jest bez sensu. Nie widać 1/2 elementów, nie idzie zapisać ... Ale jak chcesz zobaczyć, to proszę .
Krok 1 : Tworzysz oddzielny skrót na pulpicie do Spore.
Krok 2 : Naciskasz PPM ---> Właściwości.
Krok 3 : W Element Docelowy dopisujesz : -State:floraeditor.
Krok 4 : Zapisujesz.
Krok 5 : Cieszysz się edytorem .
Jak pomogłem, możesz dać plusika.


!!! Nowe Konto w grze !!! Nowe konto : PsikusxD ( Stare konto, z którego już nie korzystam [ewolucja hahaha XD] : krzepon ) ~Psikus

Offline

 

#4 2013-02-14 12:52:20

 Meniu

Newbie

Skąd: Tarnów
Zarejestrowany: 2012-12-09
Posty: 75
Punktów :   

Re: Fabryka roślin w Spore

Jak już jest zrobione, i włączam SPORE to żadnego edytora nie ma.


Jeśli pomogłem, daj plusa.

Offline

 

#5 2013-02-18 14:30:38

PsikusxD

Newbie

Zarejestrowany: 2013-01-11
Posty: 35
Punktów :   -1 

Re: Fabryka roślin w Spore

Meniu napisał:

Jak już jest zrobione, i włączam SPORE to żadnego edytora nie ma.

Mi działa. Masz kosmiczne przygody i jaki patch ??


!!! Nowe Konto w grze !!! Nowe konto : PsikusxD ( Stare konto, z którego już nie korzystam [ewolucja hahaha XD] : krzepon ) ~Psikus

Offline

 

#6 2013-02-19 13:21:42

 Meniu

Newbie

Skąd: Tarnów
Zarejestrowany: 2012-12-09
Posty: 75
Punktów :   

Re: Fabryka roślin w Spore

Ani ani Nie mam żadnego pactha i kosmicznych przygód...


Jeśli pomogłem, daj plusa.

Offline

 

#7 2013-03-03 11:14:23

SMiki55

Administrator

Zarejestrowany: 2012-10-04
Posty: 46
Punktów :   

Re: Fabryka roślin w Spore

PsikusxD napisał:

Fabryka roślin jest bez sensu. Nie widać 1/2 elementów, nie idzie zapisać ... Ale jak chcesz zobaczyć, to proszę .
Krok 1 : Tworzysz oddzielny skrót na pulpicie do Spore.
Krok 2 : Naciskasz PPM ---> Właściwości.
Krok 3 : W Element Docelowy dopisujesz : -State:floraeditor.
Krok 4 : Zapisujesz.
Krok 5 : Cieszysz się edytorem .
Jak pomogłem, możesz dać plusika.

Jeśli już się tym bawicie, nie zapominajcie o dodawaniu etykietki "gaprop" do każdej stworzonej rośliny. Inaczej możecie sobie zepsuć grę w fazach plemienia, cywilizacji i kosmosu...


Ciri, luned me...
Feainnewedd. En'ca minne.
N'te dice'en, N'te mire daetre.
Sh'aente!

N'te shaent a'minne.
Elaine luned.
Luned... me.

Dearme aen, a'caelme tedd.
Weddin me, esse creasa.
Luned me.

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
potrzebne komendy do cs Pokemon light platinum kody www.grupa-slask.pun.pl GUPIKI CAŁY CZAS PRZY LUSTRZE WODY żona nie chce się kochać